Garanție

Din momentul în care ați primit încălțămintea, beneficiați de o garanție în termen de 30 de zile. Astfel, puteți fi sigură că ați primit un produs nou și calitativ.

1.      Garanția este valabilă în cazul în care veți respecta următoarele reguli de îngrijire a încălțămintei:

– Păstrați încălțămintea în locuri ferite de umiditate și raze solare.

– Minimalizați contactul încălțămintei cu apa, praful și noroiul.

– Încălţămintea trebuie curăţată după fiecare purtare.

– Încălţămintea se curăţă doar cu produse de întreţinere specifice tipului de material din care este confecţionată. 

– Nu folosiți detergenți şi înălbitori pentru a curăța încălțămintea.

– Nu spălați încălțămintea în mașina de spălat.

– Pentru buna întreţinere a pielii produsului, folosiți crema pentru încălţăminte.

– Pentru a preveni ruperea cusăturii la călcâi, utilizați lingura specială.

– Uscați încălțămintea doar pe cale naturală. Nu utilizați aparate de uscat sau caloriferul!

Nerespectarea instrucţiunilor de îngrijire conduc la anularea garanţiei.

 

Pentru a beneficia de garanție, produsul trebuie sa fie prezentat în ambalajul original și însoțit de bonul fiscal.

1.      Garanţia este valabilă în cazul în care sunt depistate deficienţe ale produselor comercializate (vicii ascunse), despre care consumatorul nu a fost informat şi acestea nu-i sunt imputabile.

Care sunt situaţiile ce nu se supun condiţiilor de garanţie:

– Deteriorările produse de către client (ex. zgârieturi, pete, etc.) în urma utilizării necorespunzătoare, nu sunt acoperite de garanţie.

– Uzura datorită mersului specific (piciorul calcă pe o parte), uzuri cauzate de forma de picior cu excrescenţe, care a deformat pielea încălţămintei.

– Nu se acorda garanţie la flecuri, rularea fermoarelor (la procurare era funcţional – forţarea prin exploatare nu poate fi dovedită).

– Accesoriile delicate aplicate pe încălţăminte, precum strasuri, cristale, capse şi ţinte metalice, care sunt sensibile la impact (pietrele pot cădea ca urmare a loviturilor, împiedicării, mersului necorespunzător, etc.).

– Deteriorarea încălţămintei cauzată de conducerea autoturismului nu este considerată defect de fabricaţie.

– «LA FEMME COQUETTE» nu este răspunzătoare pentru disconfortul provenit în urma procurării încălţămintei de mărime, model sau calapod nepotrivit.

 

1.      «LA FEMME COQUETTE» este în drept să refuze satisfacerea pretenţiilor consumatorului în cazul în care va prezenta dovezi (în baza expertizei), în termen de 14 zile calendaristice de la data depunerii reclamaţiei, că deficienţele produselor au apărut ca urmare a nerespectării de către consumator a instrucţiunilor de utilizare.

2.      În cazul în care este necesară expertiza produsului reclamat, «LA FEMME COQUETTE» o va efectua din contul său, la instituţiile abilitate şi licenţiate pentru activitatea de efectuare a expertizei mărfurilor. Consumatorul este în drept să participe la expertiză personal sau prin reprezentanţii săi.

În cazul unei situații de garanție ne puteți apela la numărul de telefon +373 69 358 298 sau să ne scrieți un mesaj la adresa [email protected]

Suna-ne