Blogul La Femme Coquette – un dialog cald ca între noi, femeile!

La Femme Coquette este despre femeile gingașe, dar și rebele, sensibile, dar și curajoase, visătoare, dar și pragmatice. E despre tine! Și pentru că ești inspirația noastră, ne-am gândit să creăm acest blog – o platformă a femeilor stilate și informate.

Brandul nostru are scopul să celebreze feminitatea în fiecare zi și să-ți fie alături cu încălțăminte de calitate în orice context: BUSINESSCASUAL sau EVENT!

Misiunea noastră este să descoperim, împreună, puterea feminității, curajului și a individualității fiecărei din voi. Vă oferim un sortiment vast de încălțăminte stilată, elegantă și unică!

Dorim să te simți liberă și dorită alături de noi.  Oferă-ne un feedback la toate momentele pe care dorim să ți le împărtășim în acest blog!

Te vom ține la curent cu tendințele fashion ale momentului, trendurile sezonului, cele mai noi colecții de la designeri renumiți. Vom da sfaturi pentru ținute chic, dar și sfaturi de frumusețe sau sănătate. 

Cu atitudine, curaj și  perseverență…Mergi spre visele tale!

Încalță-te în trenduri fabuloase și cucerește vara lui 2020!
Sezonul estival nu știe de carantină, cu atât mai mult tendințele modei. Cine a spus că o situație pandemică ne oprește să fim stilați? Noi mereu am fost cu ochii pe tot ce dicteazăindustria fashion și vrem ca tu la fel să te simți în rând cu cele mai cool apariții în materie de încălțăminte. Iată propunerele noastre!

Citește mai mult…

Suna-ne